FRITUUR LOUISS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 229 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Louiss. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2024 om 12:59 Burger was meh. They forgot my sauce
30 jan 2024 om 20:39 Frietjes zoals ze horen te zijn: licht krokant vanbuiten en smaakvol binnenin. We bestellen zeker opnieuw.
30 jan 2024 om 16:07 Was opnieuw superlekker. Top!!!
26 jan 2024 om 21:47 Slappe frieten. Meer dan anderhalf uur moeten wachten op koud eten.
3 dec 2023 om 19:46 Super lekker én snel geleverd. Wij bestellen opnieuw!
9 nov 2023 om 21:55 Beste frietjes van Gent!
6 nov 2023 om 19:18 Alles prima
19 okt 2023 om 21:36 De lekkerste frietjes van Gent zijn hier te vinden! Super goeie service met perfecte prijzen voor studenten en goede hoeveelheden! Een absolute aanrader!
11 okt 2023 om 9:38 Een student dient nu en dan wat 'soulfood' te eten. THIS IS THE PLACE! Vriendelijke en snelle service in gezellig kader en frietjes en burgers zijn top.
10 okt 2023 om 7:59 Super lekkere frieten!!! Ik had zelf de fries louis genomen, super veel frietjes/saus voor kleine prijzen! Dit wordt mijn vaste frituur van 9000
9 okt 2023 om 8:00 Burgers waren overheerlijk!! Frietjes met stoofvleessaus waren ook echt lekker. Ik bestel zeker opnieuw!
9 okt 2023 om 7:52 Had besteld om af te halen en kon een kwartier later al meteen om mijn bestelling! :) de frietjes waren goed gebakken en de bicky burger smaakte enorm.